ANAF.RO DECLARATII FISCALE 2011 PDF

Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Tygolmaran Jugar
Country: Turkmenistan
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 28 October 2018
Pages: 441
PDF File Size: 10.55 Mb
ePub File Size: 20.81 Mb
ISBN: 519-3-22235-867-5
Downloads: 38592
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mauran

In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se calculeaza ca diferenta intre veniturile si cheltuielile qnaf.ro conform reglementarilor contabile aplicabile, din care se scad veniturile neimpozabile si deducerile fiscale si la care se adauga cheltuielile nedeductibile.

Ce obligatii vor avea dupa aceasta data? Cum si cand se restituie?

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

Clic aici si spune parerea ta! Care sunt obligatiile fiscale privind indemnizatiile de concediu medical? Impozitul pe mijloacele de transport “Am achizitionat pe societate un autoturism, ca bun provenit din casare, neradiat. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat se completeaza cu ajutorul programului de asistenta. Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit — Formularrespectiv 25 martie inclusiv a anului urmator.

Reguli aplicabile pentru contribuabilii care opteaza pentru revenirea la anul calendaristic ori pentru schimbarea perioadei din care este constituit anul fiscal. Ce trebuie sa stie orice contabil la inceputul lui Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal exceptie taxe locale Impozit pe venituri din asocierea dintre o persoana fizica si o persoana juridica – Capitolul XI – Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal.

  CARVIN V3 MANUAL PDF

Declaratia privind impozitul pe profit se completeaza cu ajutorul programului de asistenta. Impozitarea veniturilor din dividende in anul Achizitie imobil nedefalcat: Pe de alta parte, potrivit art. Rezultatul fiscal negativ este pierdere fiscala.

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

Mai multe articole despre formularul Modificarea perioadei anului fiscal se comunica organelor fiscale competente astfel: De asemenea, nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:. Contribuabilii pot opta pentru calculul, declararea si plata impozitului pe profit anual, cu plati anticipate, efectuate trimestrial.

Contribuabilii care inceteaza sa existe in cursul anului fiscal au obligatia sa completeze si sa depuna declaratia privind impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului. Contribuabilii care opteaza pentru anul fiscal diferit de anul calendaristic aplica urmatoarele reguli de declarare si plata a impozitului pe profit:. Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic pot opta ca anul fiscal sa corespunda exercitiului financiar.

In ce conditii se pot face deduceri?

Impozit nerezidenti Agenda obligatiilor fiscale din luna decembrie Sunt de acord cu politica de cookie. Care e tratamentul fiscal? Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

  ALTUN YARUK PDF

La calculul profitului impozabil, limitele cheltuielilor deductibile prevazute de legislatia in vigoare se aplica trimestrial, astfel incat la finele anului acestea sa se incadreze in prevederile legii. Cum procedam cu impozitul pe dividende in anul si fiscape anul ?

Pentru stabilirea anului fiscal modificat acesti contribuabili aplica urmatoarele reguli:.

Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator.

Definitivarea si plata impozitului pe profit aferent anului fiscal respectiv se efectueaza pana la termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator. Da Like, Printeaza sau trimite pe Email! Acordul a fost semnat la sfarsitul sedintei de premierul Viorica Dancila si de Cum se declara in D calculul final? Articole similare Fara conflicte inutile cu Fiscul!