CARTEA BARBATULUI OSHO PDF

Cartea despre . Această carte este dedicată tuturor femeilor. .. Privirea bărbatului va fi ațintită asupra premiului și e posibil ca acel premiu să. Cartea este o compilatie de viziuni incisive, nu lipsite de umor, despre ce inseamna sa fii barbat in zilele noastre. Osho arata multiplele roluri pe care barbatul. Anthony De Mello · Audio · Audio/Video · Audiobook · Bashar · Bhagwan Sri Rajneesh (OSHO) · Carte spirituala · Cartea zilei · Colectii de autor · Conferinta.

Author: Mooguzshura Kezil
Country: Honduras
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 15 March 2005
Pages: 17
PDF File Size: 4.27 Mb
ePub File Size: 14.17 Mb
ISBN: 296-1-18748-775-4
Downloads: 27683
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkimi

Ea nu-fi bate capul cu logica ta, cu ratiunea, cu nimic. Nu dormi, efti treaz, dar nu exista ganduri. In realitate, nu era o condamnare a femeii, era o condamnare a discipolilor. Ea incepe sa loveasca in supraconftientul tau, iar aceasta actiune de lovire a supraconftientului este atat de placuta fi afa o bucurie incat orgasmele tale sexuale palesc pur fi simplu.

Asta e tot scopul aici: Intentia e osoh, dar nu exista nimeni care sa le spuna tinerilor ca drogurile nu le vor implini dorintele.

Atunci respingi misterul, atunci nu-i permid intuitiei sa-d vorbeasca. E barbagului de plina de ea incat nu mai e loc de altceva. Apoi am spus cratea care era in contradictie cu educatia lui de evreu, care era in contradictie cu Kabbala, fi imediat toata energia s-a schimbat.

Iar necunoscutul inseamna ceea ce nu se cunoafte inca, dar se va cunoafte intr-o buna zi. Timpul este o iluzie. S-a facut miezul noptii fi el nu s-a intors.

  EN 50126-3 PDF

Calea barbatului superior

Dupa o ora, iese din carciuma fi ifi gasefte calul vopsit in verde aprins. Motivele sunt mai multe.

De asta toate functiile corpului se afla in mainile instinctului – de exemplu respiratia, bataile inimii, digestia hranei, circulatia sangelui; in cap au loc o mie fi una de procese in care tu n-ai nici un rol.

N u trebuie decat sa sapati in jurul pietrei. Omul asta e un om bun, nevinovat, n-a comis nici un delict, doar ca a consumat un drog. Dar pe la sfarfitul celei de Im a g in a tia a doua saptamani teama asta a disparut, pentru ca inteligenta slabefte.

Osho – Intuitia

Politia nu mai are putere sa-1 aresteze. A fa ca aceste trei euvinte trebuie bine intelese. Si el a cunoscut moartea. El a fost conftient de faptul ca o data femeile intrate acolo, ce te faci cu mintea subconftienta a barbatilor?

E judecator pana fi in pat cu barbatjlui. Atat intuitia cat fi instinctul sunt independente de tine. Intelectul este foarte supus grefelii pentru ca este foarte nou, o achizitie recenta. Te poate ajuta sa intelegi aceasta diferentiere.

Calea barbatului superior

Tot ce am adunat noi sunt numai fapte, adevarul ramane neatins de eforturile noastre. Saltul intuitiei poate fi simtit pentru ca exista o diferentiere. Ascultandu-ma aici, sa nu incepi sa aduni cunoaftere, sa acumulezi de-a valma cunoaftere. Insa in ceea ce ma privefte, eu vad altfel lucrurile. A fa ca intuitia poate penetra intelectul pentru ca ea e superioara, pe cand intelectul nu poate penetra intuitia intrucat este inferior. Dar el barbtului a fost creat cu un spirit independent. Acum aparusera mafinile, fi piatra aia bloca drumul, trebuia luata de acolo.

  FIZIK 3 SERWAY PDF

Patrunderea, perspicacitatea e o stare de nongandire. Conform ratiunii, exista doua domenii de existenta, cunoscutul fi necunoscutul. Cunoafterea trebuie sa fie negata, dar nu pentru ca o spun eu, sau pentru ca o spune Krishnamurti, sau pentru ca a spus-o Gautam Buddha. Primul este conftienta cu continut. Un om care este absolut logic – absolut intreg la minte, mereu intreg la minte, nu permite nimic ilogic in viata lui – este nebun.

I n ceea ce ma privefte, eu sunt absolut in avoarea instinctului. Tu o arunci intr-un perete sau o lovefti de pamant fi ea se intoarce la tine. Prin cunoaftere omul se desparte de intreg —cunoafterea creeaza distanta. Atunci te poti ajuta de intelect. Insuji fenomenul intuitiei este national.

Sa cunofti inseamna sa renunti la minte. Chiar zilele trecute am vazut in revista germana Stern un anicol de cincisprezece pagini despre comunitatea mea, fi asta e numai prima pane 27 IN T U IT IA dintr-o serie. Fara cunoaftere nu exista nimic care sa va desparta; de aici frumusetea acelor prime momente de iubire. Asta este starea a treia, samadhi; fi aceasta a treia stare este ceea ce vrea sa spuna Buddha prin shunyata.

In centrul supraconftientului se afla intuitia. Mama crocodil trebuie sa-?

Instinctul trebuie lasat sa curga liber.