DECLARATIE PRIVIND VENITUL ESTIMAT 220 PDF

Please, help me to find this declaratia pdf I’ll be really very grateful. DECLARAŢIE privind venitul estimat/norma de venit Declaratia privind venitul estimat se depune o datã cu înregistrarea la organul fiscal a Art. – (1) Decontãrile între agentii economici, furnizori de produse . See Tweets about #venitestimat on Twitter. See what people are saying and join the conversation.

Author: Kizil Vudot
Country: Oman
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 2 April 2006
Pages: 101
PDF File Size: 7.42 Mb
ePub File Size: 20.24 Mb
ISBN: 396-4-69730-950-3
Downloads: 78858
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gukinos

Prevederi valabile pentru anul fiscal !

Categorii de venituri care datoreaza contributia de asigurari sociale CAS sunt: Venituri obtinute din desfasurarea de activitati independente Venituri din contracte de activitate sportiva Venituri din drepturi de proprietate intelectuala Persoanele fizice care desfasoara activitati independente impozitate in sistem real sau la norma de venit si obtin venituri din una sau mai multe surse de venit precum si contribuabilii care obtin venituri din Prevederi valabile pentru anul fiscal Categoriile de venituri care datoreaza contributia de sanatate CASS Contribuabilii la sistemul de asigurari sociale de sanatate, datoreaza, dupa caz, contributia asigurari sociale de sanatate pentru veniturile din Romania si din afara Romaniei, realizate din urmatoarele categorii de venituri: Pentru calculul venitului net, a cheltuielilor deductibile, a venitului impozabil si a impozitului conform prevederilor contabilitatii in partida simpla iti recomand Pachetul de contabilitate pentru activitati Independente.

  ATLAS SHRUGGED JOHN GALT SPEECH PDF

Impozitul pe venituri d Sumele platite se distribuie de organul f Calculator Venit Net — versiunea simpla, este gata de utilizare. Este o aplicatie rapida si simpla de calcul a venitului net in sistem real.

Vorm urma versiuni pentru norma de venit si cote forfetare de cheltuieli. Versiunea avansata va fi disponibila in cursul lunii Decembrie Aplicatie avansata de calcul a v Actualizare 10 decembrie !!!

Situatia cu bonificatiile pe Se apropie termenul de plata anticipata a contributiilor sociale si a impozitului pe venitul estimat in anul fiscal Daca pentru si anii anteriori, ANAF a trimis decizii de impunere, pentru calculul impozitului si contributiilor revine contribuabililor. Ajunsi la aceasta data, cu o luna inainte de termenul de plata si plus inca doua saptamani pana la sfarsitul anului fiscal, putem face un calcul mai precis a venitului estimat incare poate fi mult mai aproape de venitul real Acces rapid la Ghidurile mele.

Calculator Venit Net, contributii, impozit, bonificatii, sume de plata. CAS, CASS si impozit, datorate de activitatile independente Buna seara, Am incheiat si finalizat un contract cu o firma ca persoana fizica Nu P… Mihai Turneanu on Bonificatii acordate in la vemitul impozitului pe venit si a contributiilor sociale Va salut.

  KB3926QF CO PDF

Am inteles ca pana la 15 martie se depune declaratia unica cu incasar… Marius on Declaratia Unica. Ei imi detin 10…. Log in with your credentials. Prin continuarea sesiunii va exprimati acordul in vederea folosirii cookie-urilor.