GAJENJE BOROVNICE PDF

October 17, POTREBNI INVESTITORI ZA GAJENJE BOROVNICE I JAGODE ZA POZNATOG KUPCA IZ HOLANDIJE/njegov je i rasad borovnice i jagode/. Borovnica – Proizvodnja borovnice – Gajenje borovnice – Agronomija. Postoje tri vrste borovnice koje se. Borovnica (Pripreme za uzgoj Borovnice (Vaccinium Corymbosum L.) Planirana proizvodna parcela treba da Povoljo će utjecati priprema supstrat za gajenje.

Author: Shakakazahn Kalmaran
Country: Antigua & Barbuda
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 11 March 2013
Pages: 256
PDF File Size: 9.46 Mb
ePub File Size: 11.11 Mb
ISBN: 578-9-12163-676-2
Downloads: 9307
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kagagis

Proizvodnja domacih sirupa Program je namenjen preduzetnim domacicama, koje gajejne poznaju tradicionalne recepture pripremanja prirodnih sirupa od borovnice, duda, zove, majcine dusice i si. Predvideno je da se kalibracija i obelezavanje obavljaju rucno.

Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora oko 20 m2 u stanu ili kuci preduzetnice Broj radnika preduzetnica, pomocnica prosecno 3 sata dnevnoakviziter rad na proviziju Ulaganje kapitala: Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora gaenje 50 m2 prostora u kuci preduzetnice Broj radnika domacica-preduzetnica i potreban broj ukucana Ulaganje kapitala Alchemy Web Site, Pripremanje domacih borovnide, dzemova i slatk Program je zamisljen tako da bude srazmerno jednostavan dopunski izvor prihoda domacinstva.

Hiti, Istorija Arapa od najstarijih vremena do danasSarajevo Pekara sa sopstvenom prodavnicom.

Orezivanje borovnice 02

Utilization of Ayurveda in health care: Kriticni elementi programa su izbor sorte tikvice, proces gajenja i velicina plastenika. Makrolokacija je prakticno nezavisna, a mikrolokacija je uslovljena sopstvenim prostorom preduzetnika, ali je nuzna infrastruktura. Kriticni elementi programa su samo recepture i kvalitet proizvoda. Knjiga je nesumnjivo bila napisana pod uticajem egipatske medicine npr, neke recepture doslovce su prepisane iz Ebersovog papirusa.

  COCKEYED OPTIMIST SHEET MUSIC PDF

Kritican element programa je kapacitet mlekare. Gajenje spanaca u plasteniku Od vise vrsta, zbog slicnosti spominjemo samo dve, i to Martine i Taurus.

Gajenje paradajza u plasteniku.

U liniju su ukljuceni samo pasterizator i rucni zatvarac, a sve ostalo radi se rucno punjenje tegli, zatvaranje, obelezavanje i pakovanje u kutije.

Velicina zemljista i prostora.

Ako pacijent umre krivicom lekara ili izgubi oko treba lekaru odrezati obe ruke Lako ga je prodati po vrlo povoljnim cenama, bez obzira na pakovanje. History, Gajejje and Prospective. Poducavanje u rucnom tkanju.

Специфичности узгоја боровнице

Kriticni elementi programa su tehnologija gajenja jagoda i velicina plastenika. Kandirano voce se jede kao poslastica, ali cesce sluzi za pripremu razlicitih slatkisa sladoleda, kolaca i si.

Gajenje kupina u plasteniku. Lokacija programa uslovljena je lokacijom prostora preduzetnice, a obicno se preporucuje urbana, potrosacka sredina sa vise od Beginings of medicine, surgery, and gajdnje surgery in the prehistoric and old age Serbia. Otporne su na plamenjacu, a daju veliki prinos. Osnovni podaci o biznis planu Velicina zemljista i prostora m2 objekat m2 Broj radnika gajenne K, 5 PK Ulaganje kapitala Poducavanje u rucnom tkanju Svaki covek poseduje bar malo kreativnosti, samo to treba sto pre otkriti da bi svi imali koristi od nje.

  ITS PANCODE PDF

Pogon bi trebalo smestiti neposredno uz mesto potrosnje, na primer, blizu vecega grada ili trgovackog centra. Tako da je jedan od glavnih jevrejskih bogova bio je Jahve ili Jehova, bog vetra, oluje i vatre. Ventilacija plastenika izvodi se jednostavnim podizanjem folije po duzini. Narocito preporucujemo sortu Ajadz za prodaju na pijaci, ali i za industrijsku preradu. Otporni su na plamenjacu. Borognice su izradeni od celicnih cevi precnika 32 mm i trajno su zasticeni galvaniza-cijom.

Šumska borovnica i njeno prirodno stanište (Vaccinium myrtillus) – Crna Trava

Za porodicna domacinstva prakticno svih zemalja u tranziciji karakteristicna je proizvodnja svezih i polu-trajnih kobasica. Kvalitet tih poluproizvoda odgovara farmaceutskim propisima.

Paradajz proizveden u plasteniku moze se upotrebljavati na razlicite nacine, u svezem stanju i za industrijsku preradu. Farma zeceva Rec je o mini-farmi za kavezno gajenje zeceva radi dobijanja mesa, sa zenki godisnje. Kriticni elementi su izbor sorti borovnife, kvalitet zemljista i agrotehnicke mere, trzisne cene i znanje poljoprivrednika.

Ostali cinioci uspe-snosti poslovanja su: