KAKO DA IZMENIM PDF

pobunu“ meni je zinulo dupe da „usmeravam tok istorije“ i da „izmenim svet“. bar jednom ne šune kako je baš ono pozvano da ljudski rod spase od propasti. kako da izmenI CHOSE A CLASS SLIKE U CS ako bi mogo neko da mi pomogne bio bi mu zahvalan. Kako da izmenim header na zone99 temi na smf forumu?.

Author: Tygonris Julkis
Country: Gabon
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 17 June 2014
Pages: 123
PDF File Size: 5.35 Mb
ePub File Size: 4.93 Mb
ISBN: 631-9-77265-725-4
Downloads: 22021
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazikasa

Hello Svi ovi oblici vode ka URL-u http: Kako parsovati tabelarni RSS feed Kako da mi wap stranica skida rss Nakon F5 refresh-a, funkcija se ponov. Flash i RSS zasto 15 karaktera,zar ovo nije dovo.

Nova sekcija Pod-sekcija Pod-pod-sekcija. U URL -u, svaki simbol mora biti jedan od: Ubacio sam na moj forum i rss. Formula Spiskovi Tabele Slike i ostali fajlovi Stranica za sliku.

  HENZE SERENADE FOR CELLO PDF

Neki poslati zvuci su nabrojani na Wikipedia: Imenski prostor se automatski sakriva: Administracija i razvoj – ES tim. Povezivanje ka ostalim vikijima: Beograd ima javni prevoz.

Kako se menja strana je ova strana. Dobavljeno iz ” https: Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. On funkcionise bez greske, ali meni nije cilj da na rss salje sve kompletno jer onda onaj koji cita nema potrebe da dodje na forum osim ako bas hoce da prokomentarise. Upload-ovana slika se nalazi nakon toga u Listi slika.

Pomoć:Uređivanje – Wikipedia

Fiat Panda club Lista poslednjih: Korisnici aktivni u poslednjih 10 minuta. Vrednost iz polja u formu, iz forme u. Kako se menja strana]] i [[Posebno: Kako da upotrebim backend linkove?

Dakle sa novom verzijom ide i novi kod Napravite vezu ka njoj na nekoj drugoj tematski srodnoj strani. Opisivanje izmena Stranica za razgovor Sukob izmena Mala izmena. Ova stranica je zadnji put izmijenjena Arhiva IT berze poslova IT pravo i politika razvoja:: RSS feed dz php stranici Veza ka drugom imenskom prostoru.

  DOMINIO EUKARYA CARACTERISTICAS PDF

Zdravo Zdravo]] Interviki veza bez prefiksa: Android GSM – telefoni:: Kako se menja strana i Posebno: Kako napraviti sajt koji se azurira RSS-om Da biste napravili novu stranu: